Afstuderen & Stage

Volg jij een studie op minimaal HBO niveau richting Archeologie, Erfgoed, Planologie, Bouwkunde of vergelijkbaar? Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht / stage en denk je serieus na over je toekomst? Dan heeft de Erfgoedmatch goed nieuws voor je!

De laatste jaren merken we dat medewerkers met ervaring bijna niet meer te vinden zijn. We hebben mede daarom als missie om jong talent zonder ervaring binnen te krijgen bij de lokale overheid om ervaring op te doen op hun eigen vakgebied. Zo maken we de sector elke dag toekomstbestendiger en kunnen we ambitieuze afgestudeerden de kansen geven die ze verdienen.

 

Met een stage- en afstudeeropdracht via de Erfgoedmatch doe je échte praktijkervaring op en ben je binnen no-time een junior medewerker van formaat. 

De Erfgoedmatch

Ben jij jong, ambitieus en wil je graag snel ontzettend gave ervaring opdoen waar je je leven lang wat aan hebt? Dan is een positie bij een gemeente of omgevingsdienst perfect! Binnen je stage of afstuderen kun je onder andere te maken krijgen met vraagstukken rondom verduurzaming van monumenten, het toekomstbestendig ontwikkelen van gebieden met inachtneming van de geschiedkundige elementen of het herbestemmen van kerken.

Waar je je precies mee bezig gaat houden hangt voor het grootste deel af van jou en van de opdrachtgever. Jullie zullen dit samen afstemmen zodat beide partijen een vruchtbare samenwerking kunnen aangaan.

Als de stage of afstudeeropdracht wederzijds goed is bevallen kunnen we gaan kijken naar de vervolgstap: het traineeship. Misschien kun je deze gaan invullen binnen je afstudeerplek, een andere opdrachtgever is echter ook een mogelijkheid. Op deze manier vul je je opgedane kennis snel aan met échte praktijkervaring en ben je binnen no-time een junior medewerker van formaat. Mèt een streepje voor op de rest!

Wat kun je verwachten van een samenwerking met de Erfgoedmatch:

  • Je wordt binnen een gemeente of omgevingsdienst begeleidt in je eigen vakgebied en doet zo al de nodige ervaring op.
  • Ondersteuning vanuit de Erfgoedmatch bij vragen, moeilijkheden en bemiddeling met je opdrachtgever.
  • Een aansluitende traineeship om je carrière een vliegende start te geven.
  • Kennis en ervaring van je collega’s.

Wat vragen we van jou:

  • Je volgt minimaal een HBO/WO opleiding richting Archeologie, Erfgoed, Planologie, Bouwkunde of vergelijkbaar.
  • Je bent een echte aanpakker en doorzetter.
  • Je bent flexibel en ziet overal een uitdaging in.
  • Je bent enthousiast en kan jezelf goed presenteren.
  • Je bent leergierig.

 

Kun je jezelf in bovenstaande vinden en ga je graag de uitdaging aan? Meld je dan nu aan als stagaire en/of afstudeerder bij de Erfgoedmatch!

De Erfgoedmatch is onderdeel van AdVinci Advies & Detachering (www.advinci.nl) Werken voor AdVinci? Dan werk je op detacheringsbasis. Werken via detachering geeft je de kans om gevarieerde werkervaring op te doen en om snel te groeien in je carrière. Ook geeft het je de zekerheid van een contract.

Kijk voor meer informatie ook eens op de site van AdVinci