Erfgoedpioniers

Als jonge starter op de arbeidsmarkt is het niet altijd even makkelijk om aan een baan te komen die echt bij je past en die je carrière een boost kan geven. Factoren zoals leeftijd, ervaring en studieachtergrond spelen hierbij een grote rol. Ook spelen je eigen voorkeuren een rol. Je kunt tegenwoordig na je studie zoveel kanten op dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet!

Als je graag wil werken voor een gemeente of omgevingsdienst, dan kan een start lastig zijn. Deze organisaties zijn vaak op zoek naar ervaren medewerkers die op korte termijn veel werk kunnen verzetten. Het idee leeft dat jonge afgestudeerden niet snel en efficiënt veel werk uit handen kunnen nemen en zich het werken voor hun organisatie eigen kunnen maken. Wij creëren dit vertrouwen door jullie intern te ontwikkelen tot topadviseurs! Dit doen we in onze Erfgoedpionierpoule. 

Jouw voordeel:

  • Aan de slag bij een gemeente of omgevingsdienst in een functie binnen je opleidingsachtergrond.
  • Constante ontwikkeling, opleiding en coaching door de Erfgoedmatch en AdVinci (De Erfgoedmatch is een onderdeel van AdVinci, kijk ook eens op www.advinci.nl).
  • Intern begeleid worden door een senior medewerker.
  • Snel doorgroeien van trainee, naar junior, naar senior medewerker.
  • Een salaris vanaf dag 1

Meer informatie of je aanmelden als Erfgoedpionier?