Voor overheden

Bij behoefte aan een erfgoedmedewerker, monumentenadviseur, beleidsmedewerker, archeoloog of handhaver kan de Erfgoedmatch bemiddelen en samen met u de juiste persoon op de juiste plek neerzetten.

De Erfgoedmatch draagt er zorg voor dat de inzet van senior projectleiders en projectmedewerkers bij erfgoedprojecten wordt gerealiseerd. U als organisatie wordt ontzorgt van het wervingstraject en kan zich focussen op wat ècht belangrijk is.

De Erfgoematch kan u helpen in het gehele communicatieproces, van het ontwerpen van strategieën tot het implementeren van een afgerond communicatieplan.

Bij de implementatie van nieuwe regelgeving kan de Erfgoedmatch een begeleidende rol spelen waardoor de organisatie ontzorgt wordt.

Bij bijvoorbeeld het opstellen van een Cultuurhistorische waardenkaart en het traject begeleiden kan de Erfgoedmatch een waardevolle rol spelen, dit kan ook in co-creatie met de samenleving en/of vrijwilligers worden vormgegeven.

Advisering en implementatie voor het onderdeel Erfgoed is een specialisatie van de Erfgoedmatch. 

De Erfgoedmatch bemiddelt ook jong talent, deze jonge Erfgoedpioniers kunnen zeer interessant zijn voor uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een stagiair die u extra handen bij leuke en interessante werkzaamheden kan bieden of verleen een gunst: Laat een trainee starten voor een aantrekkelijk tarief. Denk mee in hun toekomst, ooit moesten we zelf ergens een eerste keer starten!