top of page
Restaurant

Contact

Erfgoedmatch staat voor de inzet van deskundige professionals bij overheidsorganisaties.


Kunnen wij van dienst zijn? Wilt u iemand spreken? Wil je voor ons werken?

Neem contact op met Denise Huntjens voor een vrijblijvend gesprek.

Maatwerk

Omdat elke situatie anders is, bieden wij voor elk traject maatwerk aan. Op basis van de duur en de omvang van de opdracht, komt een passende prijs tot stand.

 

Erfgoedmatch is onderdeel van Advinci Advies en Detachering, dat overheden adviseert en ondersteunt op het gebied van ruimtelijke ordening en andere gemeentelijke vraagstuken. Advinci werkt en creëert een community van professionals om vragen vanuit overheidsorganisaties op te lossen. Het team bestaat uit jonge starters, ervaren seniors, en nog meer ervaren gepensioneerden, allemaal met passie voor het vak.

Kleine gemeente, grote monumentengemeente, jonge starter, gepensioneerde ruimtelijke ordening- of erfgoedprofessional: iedereen kan bij Advinci en Erfgoedmatch terecht. Voor de aangesloten professionals is er elk kwartaal een inspirerende netwerkbijeenkomst die in het teken staat van loopbaanthema’s. Voor de directie van Advinci Advies en Detachering staan het sociaal contact en menselijke waarden voorop, daarom zijn de kwartaalbijeenkomsten behalve nuttig, ook altijd erg gezellig.

bottom of page