top of page

Adviseur Erfgoed - Deventer(afbeelding wikipedia.com.


Jij draagt bij aan de cultuurhistorische kwaliteit van Deventer, een gemeente met meer dan duizend gemeentelijke monumenten en rijksmonumenten. Het werk neemt toe, onder andere door duurzaamheidsopgaven, woningbouwplannen en de transitie van de agrarische sector in het buitengebied. Kom jij het team versterken?

Opleidingsniveau: hbo/wo Aantal uren: 32 -36 uur Vakgebied: erfgoed Salarisindicatie: € 3.090 tot €4.671 (schaal 10) Sollicitatietermijn: tot en met 6 november 2022 Contractvorm: bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband Jouw werk Jij adviseert over erfgoed in ruimtelijke projecten en processen, bij omgevingsvergunningen en bij de uitvoering van bouw en restauratieplannen. Het omvangrijke, beschermde stadsgezicht en de karakteristieke erven en buitenplaatsen maken jouw werk afwisselend en uitdagend. Je adviseert over instandhouding, restauratie, wijziging en herbestemming van monumenten en gebouwen/objecten met cultuurhistorische waarden. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van inwoners en bedrijven. Complexe vragen pak je samen met je collega's op. Je begeleidt de uitvoering van restauraties en bouwplannen voor monumenten. Als team werken jullie aan de beleidsontwikkeling van erfgoed. Je onderhoudt regelmatig contact met monumenteigenaren, architecten en stichtingen. Ook verzorg je presentaties en publicaties. Zo houd je de kwaliteit van het erfgoedgemeenschap hoog. Over jou Je hebt een afgeronde hbo,- of wo-opleiding bouwkunde of architectuurgeschiedenis, eventueel aangevuld met een opleiding bouwhistorie of restauratie (HBO+). Je hebt affiniteit met werken binnen een politiek-bestuurlijke context. Je wordt enthousiast van adviseren en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent analytisch sterk en werkt planmatig en resultaatgericht. Ook ben je samenwerkingsgericht en proactief in het opbouwen en onderhouden van een relatienetwerk. Het team Je komt te werken in team Ondernemen en Vergunningen. Concreet werk je samen met twee kundige, enthousiaste en gedreven erfgoed adviseurs. Het team bestaat uit ruim 60 medewerkers. Samen maken wij initiatieven mogelijk en we dragen bij aan een veilige leefomgeving. We zorgen voor tijdige en zorgvuldige vergunningverlening, bestuursrechtelijke handhaving en relatiebeheer. Ons aanbod Hebben wij je interesse gewekt? Dit bieden wij jou:

  • goede faciliteiten voor thuiswerken;

  • Een individueel keuzebudget van 17,05%. Dit budget kun je inzetten voor bijvoorbeeld fiscale uitruil woon-werk verkeer, aankoop van extra verlofuren en financiering van studiefaciliteiten; 

  • een regeling betaald ouderschapsverlof;

  • pensioenopbouw bij het ABP.

We werken flexibel We kiezen op basis van ons werk wat een handige werkplek is. Soms is dat kantoor, een andere keer thuis, maar ook op locatie in de wijk, bij bewoners, organisaties of partners. We behouden het goede van thuiswerken en brengen dit in balans met werken op kantoor of een andere locatie. Dit noemen we toekomstgericht werken: we willen met plezier, veilig, in balans en effectief werken. Daarom kiezen voor Deventer Werken voor Deventer. Stad om van te houden. Historische Hanzestad aan de IJssel. Voor een organisatie waar je gestimuleerd wordt het beste in jezelf naar boven te halen. Wij zijn authentiek en groeien mee met de uitdagingen en ontwikkelingen in de gemeente. Daar werken 800 collega's elke dag met energie aan. Dit doen wij graag samen met onze inwoners en ondernemers. Lijkt het je wat? Neem snel contact op! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Coen Dingemanse via telefoonnummer: 06 - 10 90 85 22. Solliciteren kan tot en met 6 november 2022 door je belangstelling kenbaar te maken via het digitale sollicitatieformulier. De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 15 november 2022 van 9:00 tot 12:00 uur. De vervolggesprekken vinden plaats op woensdag 23 november 2022 van 13:30 tot 15:30 uur.

54 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page