top of page

De perfecte Erfgoed-Stage-match
Het vinden van enthousiaste studenten voor stageplekken in de erfgoedsector is van onschatbare waarde. Laten we elkaar daarom helpen! Erfgoedmatch kan namelijk vanuit een groot en warm netwerk de verbinding leggen tussen onderwijsinstelling/student en stageplek, da's pas win-win!


Waarom stages

Stageplekken zijn niet alleen maar een kans om ergens mee te lopen. Ze geven studenten de mogelijkheid om hun theoretische kennis om te zetten in praktische ervaring. Ook is een stage dè manier om erachter te komen waar passies en sterktes liggen, kortom, waar je als persoon nou echt voor warmloopt. Voor gemeenten betekent een stagiair vaak een frisse blik, innovatieve ideeën en misschien zelfs het kennismaken met een toekomstig teamlid.


Hoe we kunnen helpen

We begrijpen de uitdagingen waarmee gemeenten te maken hebben bij het vinden van de juiste stagiair(e)s. Daarom helpen we graag met zoeken naar goede, leuke en geschikte kandidaten. Andersom kan het voor studenten lastig zijn om een leuke en passende stageplek te vinden. Wij kunnen bemiddelen tussen gemeenten en hogescholen en zo vinden we samen de perfecte (Erfgoed)match!


Een Win-Win situatie

Door (structureel) met ons samen te werken bij het aanbieden van stageplekken, investeer je niet alleen in de toekomst van de gemeente of de organisatie, maar geef je ook studenten de kans om hun passie te ontdekken en te groeien in het vakgebied. En dat is voor iedereen fijn.


Een greep uit de stages uit het verleden:

  • Onderzoek naar de architectuurgeschiedenis van een begin 20e eeuwse woonwijk.

  • Ondersteuning de maatschappelijke impact van een dorpen-deal traject.

  • Onderzoek naar brieven van Willem van Oranje.

  • Onderzoek naar klimaatbestendigheid bij buitenplaatsen.


Neem contact op!

Ben jij klaar om jong talent een kans te geven en je team te versterken? Of ben jij een student op zoek naar een stage? Misschien werk je bij een onderwijsinstelling en zoek je naar manieren om het stagenetwerk te vergroten.

Laten we dan samen bouwen aan de toekomst! Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen kijken hoe we de perfecte Erfgoedmatch kunnen vinden.


Bel / mail naar Denise Huntjens - Erfgoedmatch - 06-16939017 / d.huntjens@advinci.nl

Laten we samen geschiedenis schrijven!

4 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page