top of page

Tip als (relatie)geschenk: Een met de hand getekend portret van een monument.


Achter zijn bureau in het historische centrum van Amersfoort tekent Cornelis Bos prachtige portretten van huizen, kantoren en bijzondere gebouwen. Ieder portret krijgt zijn volle aandacht en vakmanschap. Een herinnering voor de rest van je leven aan die ene bijzondere plek.


"Ik ben Cornelis Bos en ik ben tekenaar/kunstenaar. Mijn passie ligt bij het tekenen van gebouwen, het liefst monumentale gebouwen met een verhaal, een geschiedenis. Als grafisch vormgever ga ik naar een goede compositie en balans in het beeld. Naast tekeningen maak ik ook abstract drukwerk. Het karakter van een gebouw wordt gevangen op een andere manier dan in foto’s.

Het liefst teken ik historische / monumentale gebouwen, solitair of in een serie met een bepaalde samenhang. Een historisch gebouw vertelt zoveel over wie we zijn en waar we vandaan komen. Het is een fraai en veelzeggend stilleven en een echte eye-catcher voor in de ruimte. Een huisportret is geschikt als cadeau aan een klantenrelatie of binnen een bestuur. Het is een uniek handgemaakt kunstwerkje. "


Cornelis maakt (huis)portretten, kantoorportretten, portretten van bekende huizen, drieluiken etc. Kijk op de website voor meer informatie: https://houseportrait.nl/36 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page