top of page

Meer bezoekers trekken voor kerk en klooster


Veel bezienswaardigheden komen aan bod in regio- of citymarketing, maar kerken, kloosters en wegkapellen blijven vaak onderbelicht. Het is belangrijk om bezoekers en toeristen op dit mooie erfgoed te wijzen. De kansen en mogelijkheden van de regio laten wij graag zien in een eerste kennismaking of een workshop!

Moderne pelgrims zijn bijvoorbeeld een interessante doelgroep voor eigenaren en exploitanten van religieus erfgoed, en ook voor lokale ondernemers. Voorbeelden uit binnen- en buitenland laten zien dat het onderwerp leeft. Wij leggen uit hoe religieus erfgoed en toerisme (al eeuwenlang) samengaan en hoe verschillende soorten bezoekers mogelijk zijn. Zodat het religieus erfgoed op eigen, gepaste wijze kan worden opengesteld voor meer bezoekers. Dat geeft inzicht in welke kansen er liggen en welke potentiële doelgroepen benaderd kunnen worden.

Deze themalijn is geschikt voor regio- en citymarketeers, kerkeigenaren en ambtenaren erfgoed/economie/toerisme.


Miranda is religieus erfgoedspecialist en zij helpt de deuren te openen en exploitatie en draagvlak te versterken. Wij vertellen graag meer! Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek of boek een workshop voor uw medewerkers.

Miranda Megens 06 1966 5118


Denise Huntjens 06 1693 9017


15 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page