top of page

Vacature Senior Adviseur Cultuur & Erfgoed bij Unesco NL, Den Haag


Building Peace in the Minds of Men and Women, dat is het motto van Unesco. Als senior adviseur cultuur en erfgoed bij Unesco NL staat je werk in dit licht: cultuur verbindt, overbrugt, en kan bijdragen aan een mooiere en vreedzamere wereld. In deze functie ben je dé expert ohgv cultuur en erfgoed bij het bureau van de Nederlandse Unesco Commissie.


Als senior adviseur cultuur en erfgoed ben je dé expert ohgv cultuur en erfgoed bij het bureau van de Unesco Commissie, met als belangrijkste onderwerpen werelderfgoed, erfgoed in crisissituaties en illegale handel in cultuurgoederen. Je hebt een centrale rol bij het initiëren en uitvoeren van projecten, campagnes en activiteiten op jouw werkgebied, en weet relaties te leggen met andere werkterreinen. Je neemt initiatief, zoekt aansluiting bij de actualiteit, bouwt aan (nieuwe) partnerschappen, zorgt voor goede inhoudelijke invulling en voor publiciteit: je bent van ideevorming tot evaluatie verantwoordelijk voor goede uitvoering. Daarnaast adviseer je de Unesco Commissie, de overheid en anderen, beantwoord je vragen van publiek en ondersteun je de Nederlandse inbreng in Unesco. Meer weten?


https://www.linkedin.com/jobs/view/2907995311/?alternateChannel=search&refId=bD%2FHj5gOXry4AR0SC41a4A%3D%3D&trackingId=zmj7k3jxSjkM1L5Eig7Qgg%3D%3D

75 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page