top of page

Werkzoekende met affiniteit Erfgoed en beleid gezocht


Werkervaringsplek bij Stichting Kastelen Buitenplaatsen en Landgoederen.


De sKBL zoekt een enthousiaste werkzoekende voor een interessante werkervaringsplek:

Je voert een onderzoek uit naar beleidsinstrumenten bij overheden die ontwikkeld zijn voor behoud en ontwikkeling van buitenplaatsen. Welke zijn er afgelopen jaren ontwikkeld in de verschillende regio’s en welk effect hebben deze (gehad)? Welke lering is hieruit te trekken, die meegenomen kan worden naar de toekomst? En welke vitale rol van betekenis kunnen buitenplaatsen spelen in huidige uitdagingen, zoals klimaatadaptatie, toenemende druk op het landelijk gebied of toegenomen recreatiedruk op KBL ten tijde van de coronapandemie.


De resultaten van het onderzoek zullen worden benut tijdens regionale rondetafelgesprekken en tijdens een dagsymposium in september.


De werkervaring kan plaatsvinden tussen eind maart/ begin april en 1 oktober. Je wordt als medewerker goed begeleid door een vakexpert met een groot netwerk, die je op weg gaat helpen en gedurende het onderzoek meekijkt. Affiniteit met of interesse in beleid is belangrijk en natuurlijk interesse in erfgoed.


Heb jij interesse in dit onderzoek en het werkgebied Erfgoed en zoek je plek om werkervaring op te doen? Wil jij meer leren over provincies en hun beleidsinstrumenten? Dan komen we graag in contact.


Hopelijk tot snel!


Mail jouw motivatie en CV naar Jennemie Stoelhorst, directeur sKBL via jstoelhorst@skbl.nl. Als je vragen hebt kun je je richten tot Denise Huntjens van AdVinci – Erfgoedmatch: d.huntjens@advinci.nl

76 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page